Opremanje interijera

U suradnji s našim renomiranim partnerima, za opremanje interijera možemo vam izraditi najkvalitetniji namještaj po mjeri koji će omogućiti optimalno korištenje prostora ili ga opremiti gotovim namještajem vrhunskih talijanskih proizvođača.

U interijere koje opremamo, ugrađujemo moderna, inovativna i najkvalitetnija rješenja unutarnje i vanjske stolarije, grijaćih i rashladnih tijela te atraktivnu i štedljivu LED rasvjetu.

Izdvojeni projekti

Iz našeg bogatog portfolia raznovrsnih projekata izdvojili smo sljedeće interijere radi posebno atraktivnog dizajna ili specifičnih, vanserijskih rješenja

Naši klijenti

Tijekom godina radili smo s brojnim renomiranim tvrtkama koji su među liderima u svojim segmentima tržišta te im omogućili da novouređenim prostorima učvrste i unaprijede svoje poslovanje.

Imate želju ili potrebu za promjenom u vlastitom interijeru?

Zazirete od brojnih potencijalnih problema? Ne brinite, mi ćemo vam olakšati cijeli proces i pobrinuti se da projekt prođe glatko i s vrhunskim rezultatom.
Javite nam se na broj telefona 098 327 668 ili nam pošaljite pismeni upit i učinite prvi korak prema svojem novom životnom ili radnom prostoru.

Pošaljite upit